U bent hier:

Seizoen 2024

Hieronder vindt je alle informatie over beachvolleyballen in 2024:

Training - Early season: April

Vanaf april, de week van 8 april, starten we elke maandag, dinsdag en woensdag trainingssessies voor alle niveaus. Door een Excel-sheet die toegankelijk is voor leden, kunnen spelers de aanwezigheid bekijken en wekelijks een plek op een veld reserveren. Als het weer het toelaat, organiseren we in deze periode ook de eerste toernooien.

Training - Main Season: Mei-Juni & Juli-Augustus

Van mei tot augustus vinden de trainingen plaats van maandag tot en met donderdag, tussen 18:00 en 21:30 uur, op de beachvelden naast het zonnige terras van de Oerknal (Science Park 306). De trainingssessies zijn afgestemd op alle niveaus en we doen er alles aan om te zorgen voor een eerlijke verdeling van de deelnemers over de trainingsgroepen. Trainingsblokken zijn beschikbaar via extra inschrijving & tarieven, lees hier meer. Inschrijven kan in april via deze link.

Training - Late season: September

In september gaan we verder met trainingen en/of clinics voor alle niveaus. Specifieke dagen worden bepaald op basis van de weersomstandigheden.

Vrij spelen

Van april tot september hebben leden de mogelijkheid om elke vrijdagavond en zondagochtend vrij te spelen. Met behulp van een Excel-sheet die toegankelijk is voor leden, kunnen spelers de aanwezigheid bekijken en een plek op een baan reserveren.

Off season (October - Maart)

Als het weer het toelaat, organiseren we toernooien. In deze periode zijn er geen trainingen en worden er geen vrije speelsessies gehouden/georganiseerd op de velden.

Vrij spelen

In april tot en met augustus is er elke vrijdagavond en zondagochtend de mogelijkheid om vrij te spelen.
Via een excel sheet beschikbaar voor leden kunnen leden zien wie er komen en bij veld je je nog kan aansluiten. 

Sponsoren