U bent hier:

Seizoen 2023

Hieronder vindt je alle informatie over beachvolleyballen in 2023:

Voor- en naseizoen: april en september

Vanaf april zullen we starten met open trainingen voor leden van alle niveus op maandagen, dinsdagen en woensdagen. Indien het mooi weer is zullen ook de eerste toernooitjes georganiseerd worden. 

Trainingenblokken: mei-juni & juli-augustus

Van april tot en met augustus wordt er getraind op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 18:00-21:30 op de beachvelden gelegen naast het zonnige terras van de Oerknal (Science Park 306).

Er zijn trainingen voor alle niveaus. We proberen alle trainingsgroepen zo eerlijk mogelijk in te delen. We houden de volgende niveaus aan: 

  • beginners (Mix): Mensen die nog geen volleybal ervaring hebben. We zullen hier beginnen met de basistechnieken stap voor stap uitleggen.
  • midden (Mix): Mensen die de basistechnieken kennen maar nog niet veel beachervaring/techniek hebben. Hier gaan we verder op de techniek en zullen ook een begin leggen aan verschillende tactieken. 
  • Midden-hoog (Mix): Mensen die de basis techniek en taktiek onder de knie hebben en ervaring hebben met wedstrijdjes en toernooitjes. 
  • Hoog (Heren/Dames): Techniek en tactiek zijn goed genoeg om minimaal op midden-hoog toernooitjes te kunnen spelen. Hier gaan we verder met techniek fijnslijpen maar de nadruk zal liggen op tactiek en verschillende wedstrijdsituaties.
  • Divisie (Heren/Dames): Voor de fanatieke mensen die regelmatig toernooitjes vanaf 3e divisie over hoger spelen. 

Vrij spelen

In april tot en met augustus is er elke vrijdagavond en zondagochtend de mogelijkheid om vrij te spelen.
Via een excel sheet beschikbaar voor leden kunnen leden zien wie er komen en bij veld je je nog kan aansluiten. 

Sponsoren